DANSÅRET 2021/2022

22/8-21

Inför höstterminen 2021

Barndans (födda 2015-2016)  Tre grupper i Karlstad samt en grupp i Forshaga.
Det är många(!) som anmält intresse, så när vi under kommande vecka mailar inbjudan är det viktigt att raskt kunna svara. För närvarande betar vi av kö-listan. Plats erbjuds i den ordning vi får in de svaren.

Du som är äldre, gärna med dansbakgrund (liknande) kan vi prova oss fram i befintliga grupper. Även för Dig är det viktigt att besvara kommande inbjudan via mail då plats erbjuds i den ordning vi får svar. Du som dansade hos oss i våras har förtur. Det finns platser i de flesta grupperna.

Terminstart hoppas vi kunna ha i september – när – är helt beroende på eventuella restriktioner kring corona. 
I Forshaga må vi invänta möjligheten att boka danshallen som för närvarande är stängd.

Intresseanmälan
Klicka på fliken GUNDEGA BALETT SKOLA – Börja dansa, så finner Du information om de olika dansstilar vi har på schemat. Där finns även en länk till INTRESSEANMÄLAN (vår mall med önskade uppgifter. Glöm inte att kryssa i rutan om godkännande enligt datalagen.)
I fältet Ditt meddelande är det möjligt att notera tidigare erfarenheter i dans eller andra aktiviteter.

FÖRESTÄLLNINGAR 2021
29/7-21

Som vi anade redan i början av året har vi nödgats konstatera att 2021, kom att påverkas av corona. Våra möjligheter att dansa för publik är kraftfullt reducerade. I dag kan vi konstatera att vi hoppades kunna genomföra ett (1) uppträdande på ett äldreboende i sommar (! det blev två!). I höst??? Allt är beroende på det så omtalade viruset.

En liten invigning av Centrum Karlstads midsommarstång på Stora Torget lyckades vi hjälpa till med utan alltför mycket uppståndelse (läs: publik på plats). Uppmärksammades av SVT Värmland och finns på Centrum Karlstads F-book. Så fick vi besöka Alsters herrgård vid ett privat uppträdande

 

INFORMATION OM VÅRA LEKTIONER M.A.A. COVID-19 
(15/2-21) GÄLLER ÄVEN I HÖST!

Du är välkommen om Du är helt frisk.
Folkhälsomyndigheten framför fortfarande att det är “viktigt att idrottsrörelsen fortfarande har aktiviteter för barn och unga”. 

Nedan följer rekommendationer som har koppling till vår verksamhet.

  • Kom ombytt precis innan din danslektion börjar – så hinner föregående grupp lämna. Ytterkläderna hänger du i omklädningsrummet och går direkt in i danssalen
  • Du som skjutsar lämnar och hämtar utanför. När du hämtar, kom gärna fram så vi ser dig från dörren. Det är mörkt och dansöserna är små.

STANNA HEMMA OM DU ÄR SJUK

Stanna hemma om du känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber, även lindriga symptom. Då undviker du att smitta andra här på baletten eller på väg till och från.
Vänta minst två (2) dygn efter att du blivit frisk innan du går tillbaka till baletten (skolan eller jobbet).

TIPS

Något du kan göra själv för att undvika att smitta sprids:

  • Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
  • Stanna hemma och vila om du har feber eller känner dig sjuk.
  • Hosta eller nys i armvecket.
  • Använd pappersnäsdukar för engångsbruk om du behöver snyta dig.
  • Håll gärna ett visst avstånd till andra och undvik att ta i hand. Det gäller särskilt om du behöver nysa eller hosta.”

Följ oss på Facebook och Instagram

Vi uppdaterar aktivt vår sociala media med nyheter, information och bilder och allt relaterat till Gundega.
Gilla och följ oss!

Intresserad av att dansa?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi. Det går även bra att både ringa och skicka e-post. Våra kontaktuppgifter finner du längst ned på sidan. Formuläret finner du nedan!

Intresseanmälan innebär att du godkänner att vi noterar dig i vårt medlemsregister i enlighet med GDPR.
Mer om GDPR kan du läsa om i vår integritetspolicy.

gör en Intresse anmälan